Personlig information
Namn:
Adress:
Postadress:
Land:
Telefon:
Mobiltelefon:
E-Post:
Födelsedatum:
Körkort:
Jonas Wennström
Försommarvägen 15
076 31 Luleå
Sverige
-
070-300 49 80
stordubbelv@gmail.com
6 juni 1979
*B****
Personlig information


Jag heter Jonas Wennström och är en glad och framåt person som är lätt att jobba med samt har lätt att samarbeta med andra människor. Jag är 42 år och bor i Luleå med min sambo och mina två barn. I dagsläget jobbar jag på TeliaSonera Sverige AB som systemintegratör. Jag stortrivs med att helatiden lära mig nya kunskaper/färdigheter och att sedan få använda dem för att nå resultat. Vid sidan av detta har jag ett stort intresse för webbutveckling. Jag tar ofta på mig uppdrag och mycket ansvar, då jag vet att jag alltid brukar klara av att lösa de problem som tilldelas mig. Under de 12 månader då jag gjorde lumpen som värnpliktigt befäl fick jag lära mig mycket om ledarskap, både att leda andra och ta ansvar. Jag har även jobbat som ledare på orienteringsskola.

Hösten 2002 så tog jag beslutet för att studera utomlands. Fast utbildningen gick i Australien så tvekade jag inte en sekund att flytta för att få chansen att få en utbildning som jag verkligen skulle kunna ha nytta av i framtiden. Det var en otrolig upplevelse att flyga dit helt själv och börja studera med helt andra studieformer och folk från hela världen. Min tid i Australien gav mig förståelse för hur viktig kommunikationen mellan människor är, speciellt om man kommer från olika kulturer. Efter studieresan så upplevde jag mitt resbehov som "mättat" och fokuserade på att slutgöra mina studier i Luleå. Sommaren 2005 blev jag klar med en kandidatexamen i Systemvetenskap.

Framtida Arbete

Just nu känns det som att det är WEB utveckling, programmering och liknande som lockar mest. Efter praktiken på Respond System AB, har jag verkligen fått en insikt hur systemutveckling fungerar i praktiken. Teorin har jag så gott som färdig. Då jag har lätt att umgås med nya människor är det lätt att sätta in mig i en projektgrupp redan från start. Jag har även de ledarskapsegenskaper som krävs för att ta egna initiativ, leda en grupp. (Har varit ledare i många idrottsliga sammanhang och i projektgrupper under studietiden. 300 timmar praktiskt ledarskap från militären och 80 timmar teoretiskt är också på min meritlista. Jag har även kassavana, och god personkännedom!) Jag hoppas att jag är intressant för dig och ditt företag.

MVH / Jonas Wennström

Bilagor 

 

CV för Jonas Wennström
Tillbaka>>